Studieprojecten

 
0%
€0 van €24000

Studiefinanciering

Het studiefinancieringsproject van Juconi helpt talentvolle kinderen door te studeren aan een hogeschool of de universiteit. Met jouw bijdrage help je jongeren te werken aan een hoopvolle toekomst!

lees meer »
 

Alle kinderen die het Juconi programma doorlopen moeten hun schooldiploma halen. We hebben het dan over de basischool. Veel kinderen kiezen voor het volgen van een vakopleiding waarmee zij later in de fabrieken aan het werk kunnen. Er zijn echter kinderen met bijzondere talenten en ambities en deze kinderen krijgen de mogelijkheid om een vervolgopleiding te volgen. Zij volgen studies die vergelijkbaar zijn met het hoger beroeps onderwijs in Nederland of zij gaan naar de Universiteit.

Studeren is in Nederland al niet vanzelfsprekend, maar in Colombia al helemaal niet. De kosten van deze studies liggen zelfs op een hoger niveau dan in Nederland, dus studeren is enkel weggelegd voor de zeer welgestelde families. Dankzij het studiefinancieringsproject van Juconi kunnen er momenteel 10 kinderen studeren.

Help je mee om dit mooie project te continueren? Elke bijdrage is er één.