Wachtlijst

Deze kinderen staan op de wachtlijst voor een Padrino (financieel pleegouder). Met een maandelijkse bijdrage verzeker jij hen van den noodzakelijke zorg en geef jij hen weer hoop. Binnen het Plan Padrino kun je één op één contact onderhouden met jouw Ahijado (pleegkind) en zien hoe hij of zij zich ontwikkelt dankzij jouw hulp.

Help mee deze activeiten mogelijk te maken met een gift!

 
Steun : Alexander Hernandez

Alexander Hernandez

Met jouw bijdragen financier je schoolboeken, schriften en kan Alexander weer naar school. Tevens krijgt hij de benodigde persoonlijke verzorging en kleding en draag je dankzij jouw deelname aan Plan-Padrino bij aan zijn gevoel van eigenwaarde. Help Alexandermet €28,75 per maand! lees meer »
 
Steun : Breyner Hermides Hernandez

Breyner Hermides Hernandez

Met jouw bijdragen financier je schoolboeken, schriften en kan Breyner Hermides weer naar school. Tevens krijgt hij de benodigde persoonlijke verzorging en kleding en draag je dankzij jouw deelname aan Plan-Padrino bij aan zijn gevoel van eigenwaarde. Help Breyner met €28,75 per maand! lees meer »
 
Steun : George Ruben Fernandez

George Ruben Fernandez

Dankzij jouw hulp kan George Ruben naar school gaan en krijgt hij gezonde voeding. Help jij George Ruben om zich te ontwikkelen tot een volwaardig lid van de maatschappij? Meld je dan nu aan als Plan Padrino voor € 28,75 per maand! lees meer »
 
Steun : Diego Alejandro Arana

Diego Alejandro Arana

Met jouw hulp kan Diego Alejandro naar school gaan en leren lezen en schrijven. Help jij Diego Alejandro om zich te ontwikkelen tot een volwaardig lid van de maatschappij? Meld je dan nu aan als Plan Padrino voor € 28,75 per maand! lees meer »