Plan Padrino

Een pleegouder op afstand

Een pleegouder op afstand

Over Plan Padrino

Plan Padrino

 • Financiële ondersteuning

  Met het pleegouderplan wordt een kind financieel ondersteund door een pleegouder in Nederland. Met een bijdrage van € 28,75 per maand zorgen de maatschappelijk werkers ervoor dat jouw pleegkind wordt voorzien in allerlei dingen die hij of zij nodig heeft.

 • Draag bij aan het zelfvertrouwen

  Los van praktische ondersteuning, draag je met het Plan Padrino ook bij aan het zelfvertrouwen van het kind. Het feit dat iemand zo ver weg zich om hem of haar bekommert, geeft het kind het gevoel iets waard te zijn.

 • Correspondentie

  Brieven en cadeautjes sturen naar je pleegkind moedigen wij alleen maar aan. Het is prachtig om te zien dat er door correspondentie met je pleegkind vaak een mooie band ontstaat tussen twee personen die elkaar niet kennen. Minimaal 1 keer per jaar kun je een brief verwachten van je pleegkind,

 • Volwassen

  Je kunt zo lang als je wilt Padrino blijven! Vanaf hun 18e zijn de kinderen zelfstandig en gaan ze aan het werk of volgen ze een studie. Ze hebben weinig tot geen hulp meer nodig van het tehuis. Daarom stellen we op dat moment graag een nieuw kindje dat hulp en aandacht kan gebruiken aan je voor!

"Een bijzondere band aangaan met een kind"

Plan Padrino Juconi

Een kind een toekomst bieden

Veelgestelde vragen

Heeft u interesse in het steunen van een kind in Latijns-Amerika maar nog een aantal vragen? Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet met daarbij de antwoorden. Voor overige vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag!

© Juconi, Alle rechten voorbehouden 2004-2019