Nieuws

Actualiteit en achtergrondinformatie

jan 25, 2016

Nieuwe website!


De start van het nieuwe jaar was voor ons een goede gelegenheid om de website na heel wat jaar eens van een nieuw jasje te voorzien. 

Categorie: Nieuws
Ingezonden door: Annik

Naar onze mening was onze website niet meer echt van deze tijd en sommige informatie was gewoonweg verouderd. In het huidige tijdperk van smartphones en tablets, dienen websites ook goed te zien zijn op kleinere schermen en voor juconi.nl bleek dit allerminst het geval.

Daarom is er de afgelopen maanden op de achtergrond hard gewerkt om een website te creëren die in de 21e eeuw en bij onze stichting past. De webpagina’s passen zich nu aan op kleinere schermen en de veelheid aan informatie is ingekort, zónder dat de boodschap verloren is gegaan. Ook biedt de website de voor ons unieke mogelijkheid om op diverse projecten te doneren. Zo kunt u er zelf voor kiezen waar uw geld naartoe gaat en kunt u zien hoeveel er nog nodig is om een project af te ronden. We hopen u als donateur daarmee meer transparantie en keuzevrijheid te bieden. Laat ons vooral weten wat u ervan vindt!

© Juconi, Alle rechten voorbehouden 2004-2019