Welkom bij Juconi

jan 25, 2016

Nieuwe website!


De start van het nieuwe jaar was voor ons een goede gelegenheid om de website na heel wat jaar eens van een nieuw jasje te voorzien. 

Categorie: Nieuws
Ingezonden door: Annik

Naar onze mening was onze website niet meer echt van deze tijd en sommige informatie was gewoonweg verouderd. In het huidige tijdperk van smartphones en tablets, dienen websites ook goed te zien zijn op kleinere schermen en voor juconi.nl bleek dit allerminst het geval.

Daarom is er de afgelopen maanden op de achtergrond hard gewerkt om een website te creëren die in de 21e eeuw en bij onze stichting past. De webpagina’s passen zich nu aan op kleinere schermen en de veelheid aan informatie is ingekort, zónder dat de boodschap verloren is gegaan. Ook biedt de website de voor ons unieke mogelijkheid om op diverse projecten te doneren. Zo kunt u er zelf voor kiezen waar uw geld naartoe gaat en kunt u zien hoeveel er nog nodig is om een project af te ronden. We hopen u als donateur daarmee meer transparantie en keuzevrijheid te bieden. Laat ons vooral weten wat u ervan vindt!

Bekijk het laatste nieuws van Juconi

nieuws

Is Medellín het nieuwe Silicon Valley van Latijns-Amerika?

Er is een opmars bezig in Colombia’s miljoenenstad Medellín. Tieners en jongeren met een interesse en talent voor techniek veranderen het beeld dat buitenlanders hebben van de stad. Waar Pablo Escobar met zijn jarenlange terrorisatie op de kaart heeft gezet als drugs- en moordhoofdstad van de wereld, wordt er tegenwoordig aangestuurd op wetenschap en technologie. Zozeer zelfs dat velen het inmiddels het Silicon Valley van Latijns-Amerika noemen.

aug 30, 2017
Categorie: Nieuws
Ingezonden door: sven

Een dag in het Corjuconi-tehuis in Colombia

Onze tehuizen vormen de basis van de door UNESCO Mexico erkende aanpak van Juconi. Allemaal zijn ze het middelpunt van de wijk waarin ze staan en komen de kinderen er samen. Om kind te zijn, te leren en zich te ontwikkelen voor een prachtige toekomst. Maar hoe ziet een gemiddelde dag in één van onze tehuizen er nu eigenlijk uit? Carlos nam ons mee! 

apr 12, 2017
Categorie: Nieuws
Ingezonden door: sven

Meer berichten bekijken? Klik hier