Muziek project

Muziekleraar Sánchez geeft de kinderen van het Corjuconi-tehuis met veel enthousiasme muziekles en heeft een eigen orkestje gevormd met de kinderen. Hij heeft zelf diverse muziekinstrumenten aangeschaft om dit mogelijk te maken. Wij vonden dit zo'n leuk initiatief dat wij hem hebben ondersteund in de realisatie van dit project.

Muziek doet de kinderen erg goed en het is een uitstekende manier om de vervelende dingen die zij op straat hebben meegemaakt te verwerken. Bent u benieuwd naar de cd en wilt u ook uw steentje bijdragen aan de muzieklessen voor de kinderen? Koop dan één van de cd's die de kinderen hebben opgenomen.

Lofliedaan Corjuconi

De kinderen van het Corjuconi huis hebben samen met hun leraar een liedje gemaakt om hun dankbaar heid aan Corjuconi te tonen.

Corjuconi mi Segundo Hojar (Corjuconi mijn tweede thuis)

Vertaling van het nummer:

Corjuconi mijn tweede thuis

Vandaag wil ik dit mooie lied zingen
Bestemd voor een stichting
Die zijn deuren voor mij opendeed en me hielp groeien
Me omringt heeft met steun en liefde

Corjuconi is de naam van deze stichting
Die me omarmt, me beschermt en me het beste geeft
Er zijn doelen in het leven die ik moet bereiken
Met inzet lukt het me wel

Corjuconi is mijn tweede thuis
Waar ik leer te leven en te dromen
Waar ik leer te delen en het beste te geven
Elke dag het beste uit mij

Dag na dag leer ik liefde te geven en te dienen
Vrolijk hoor ik altijd te leven
Ik bedank god voor altijd
En Corjuconi waardoor ik gelukkig kan zijn.

 

Cumbia CD

In april 2007 hebben verschillende kinderen uit het Corjuconi tehuis een nieuwe cd opgenomen met Cumbia. Dit is de nationale muziek, wat een mengeling is van Spaanse en Afrikaanse muziek. Een vrolijke cd die u, als muziekliefhebber, zeker aan uw collectie moet toevoegen. Tegelijkertijd helpt u de straatkinderen uit Latijns-Amerika hier mee, want de opbrengst van de cd gaat direct naar hen toe.

Kerst CD

In December 2006 hebben de kinderen van het Corjuconi tehuis een cd opgenomen met traditionele Colombiaanse kerstliedjes (Villancios) en andere Colombiaanse muziekstukken.

Heeft u interesse in (één van) deze cd·s, koop ze dan nu voor €5,- per stuk (+€1,- verzendkosten). Stuur een mailtje naar info@juconi.nl met uw adresgegevens en maak het geld over op giro 4007 ten name van: JuconiHoop Straat Zwerfkinderen, o.v.v. de cd.

 Dit moet item in de shop worden!