Kom in actie

Jouw inzet maakt het verschil

Als sportheld

Kom in actie

Er zijn meerdere manieren waarop jij de straatkinderen in Zuid-Amerika kunt helpen dan alleen door het doen van een donatie. Ben je actief? Dan kun jij je door je favoriete sport te beoefenen voor hen inzetten! Hoe je dat doet? Draag simpelweg een bepaalde sportactiviteit of -wedstrijd op aan Juconi. Door sponsors te werven die jouw sportiviteit steunen, haal je door te sporten geld binnen om de straatkinderen in Zuid-Amerika te helpen! Hieronder vind je een aantal inspirerende voorbeelden van sportievelingen die jou voorgingen!

Je eigen Tour de France

Mont Ventoux op de fiets

Lourens beklimt de Mont Ventoux

Kort na de Tour de France 2015, besloot Lourens Blok zijn eigen mini-tour te houden. In 2 weken tijd is hij van Maastricht naar de Mont-Ventoux gefietst. Tussentijds hield hij een blog bij, waar iedereen mee kon genieten van letterlijke en figuurlijke hoogtepunten. De oproep aan vrienden en familie om hem te steunen bleef niet ongehoord; Lourens heeft in totaal €1632,- opgehaald!

Marathon van Rotterdam

Jouw inzet helpt écht

Jurgen Schouten liep de Marathon Rotterdam. Na een periode van intensieve voorbereiding door veel te trainen en bedrijven te benaderen, heeft hij uiteindelijk met behulp van vrienden, familie en bedrijven €1.500,- opgehaald voor Juconi!

"In 2 weken tijd is hij van Maastricht naar de Mont-Ventoux gefietst"

Geïnspireerd?

Dit kun jij zelf doen!

  • Laat je sponsoren bij een marathon of cityrun (kan ook fietsen, wandelen, zwemmen of skaten zijn)
  • Organiseer een bingo-, disco-, karaoke- of spelletjesavond met gesponsorde prijzen.
  • Bied jouw muzikale talent aan als huiskamerconcert en laat mensen bieden op jouw aanwezigheid.
  • Ben jij een cupcake-koningin? Was jij te goed om mee te doen aan Heel Holland Bakt? Breng brood op de plank door jouw bakcreaties te verkopen aan vrienden of familie of op een (lokale) markt.
  • Verkoop kleding die jijzelf, je familie of vrienden niet meer dragen op een vrijmarkt of rommelmarkt.

 

 

  • Vraag je buren om lege flessen, of vraag om een heitje voor een karweitje!
  • Organiseer met je sportteam een benefietwedstrijd en verkoop toegangskaarten! Laat je sponsoren per gescoord doelpunt, of verkoop als team klusjes en diensten, die je aanbiedt op een veiling. Verzorg bijvoorbeeld een kinderfeestje op het sportveld, bied een clubshirt aan met alle handtekeningen van de teamleden of bied exclusieve supportersplaatsen op de spelersbank aan.
  • Vraag vrienden en familie om voor je verjaardag of (huwelijks-)jubileum geld over te maken naar Juconi.

JA! Ik help mee!

© Juconi, Alle rechten voorbehouden 2004-2019