Help mee

We kunnen alle hulp gebruiken

Geef kinderen een toekomst

Help Juconi

Juconi ondersteunt diverse projecten in meerdere landen. Een belangrijk onderdeel is de opvang van straat- en zwerfkinderen in een tehuis. Door deze kinderen van de straat te halen zijn zij weg van alle gevaren die buiten op de loer liggen en krijgen zij voedzame (warme) maaltijden. Plan Padrino is een project waarbij je als financieel pleegouder ondersteuning kan geven aan kinderen. Met jouw bijdragen financier je schoolboeken, schriften en schoolgeld. Via het studiefinancieringproject krijgen enkele kinderen met speciale talenten en ambities de mogelijkheid om een vervolgopleiding te doen.

Haal kinderen van de straat

Steun onze projecten

Kinderopvang projecten

"Onderwijs

Plan Padrino projecten

Sporten voor het goede doel

Kom in actie!

Naast doneren kun je Juconi ook actief helpen! Bijvoorbeeld door je te laten sponsoren door familie en vrienden tijdens een sportwedstrijd. Zo liep Jurgen de Rotterdam Marathon en haalde daarmee geld op voor Juconi en fietste Lourens van Maastricht naar de Mont Ventoux! Er zijn heel veel mogelijkheden om jouw favoriete sport te koppelen aan het goede doel. Lees verder voor meer inspiratie!

Juconi steun kom in actie

"Alle hulp kunnen we gebruiken"

Een bijzonder

Nalatenschap

Naast familie en vrienden kunt u ook Juconi opnemen in uw testament. Wij zijn door de Belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Door deze status zijn wij geen erfbelasting verschuldigd. Met uw nalatenschap kunnen wij ons goede werk voort blijven zetten en de straat- en zwerfkinderen een hoopvolle toekomst bieden.

Lees meer

Schenken met

belastingvoordeel

Omdat Juconi een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) is, kunnen uw giften aan onze stichting fiscaal aftrekbaar zijn. U kunt dan met hetzelfde netto schenkingsbedrag meer doneren, doordat u het bedrag kunt aftrekken van de belasting. Op die manier kunnen we nog meer kinderen helpen en wordt uw geld besteed waarvoor het bedoeld is!

Lees meer

Juconi help mee als bedrijf

Iets terugdoen voor de maatschappij

Help mee als bedrijf

Wilt u uit naam van uw bedrijf iets terug doen voor de samenleving? Maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen kunt u doen door uit naam van uw bedrijf Stichting Hoop voor Straat- en Zwerfkinderen – Juconi te steunen. Ook als bedrijf kunt u in aanmerking komen om giften van de belasting af te trekken, dankzij onze ANBI-status.

© Juconi, Alle rechten voorbehouden 2004-2019