Diego Alejandro Arana

 
Steun : Diego Alejandro Arana

Diego Alejandro Arana

Met jouw hulp kan Diego Alejandro naar school gaan en leren lezen en schrijven. Help jij Diego Alejandro om zich te ontwikkelen tot een volwaardig lid van de maatschappij? Meld je dan nu aan als Plan Padrino voor € 28,75 per maand! lees meer »

Diego is een rustige jongen van 11 jaar. Hij heeft leerproblemen, doordat hij ondanks zijn leeftijd nooit heeft leren lezen of schrijven.

De leefomstandigheden van het gezin van Diego zijn niet de allerbeste op dit moment. Diego woont met zijn moeder Zully en vader Jorge in een klein hutje in de wijk Juan Pablo. Dit plekje hebben ze verkregen met hulp van vele mensen, omdat ze niet voldoende middelen hebben om huur te betalen. Met werken slagen ze erin om voldoende geld te verdienen voor voedsel. In Corjuconi hebben zij een grote steun gevonden voor de oudere broer van Diego, Ivan, die ook baat heeft gehad bij het Plan Padrino. Omdat Diego niet naar school ging, vonden de ouders het niet nodig om hem aan te melden bij Corjuconi. Nu hij daar wel dagelijks komt, is zijn kwaliteit van leven al wel iets verbeterd.