Breyner Hermides Hernandez

 
Steun : Breyner Hermides Hernandez

Breyner Hermides Hernandez

Met jouw bijdragen financier je schoolboeken, schriften en kan Breyner Hermides weer naar school. Tevens krijgt hij de benodigde persoonlijke verzorging en kleding en draag je dankzij jouw deelname aan Plan-Padrino bij aan zijn gevoel van eigenwaarde. Help Breyner met €28,75 per maand! lees meer »

Breyner Hermides is een nieuwsgierige en vrolijke jongen van 8 jaar oud. Hij is intelligent en af en toe wat onrustig.

Breyner woont met zijn ouders en jongere broertje Alexander in een klein kamertje. De oudere halfbroer George Ruben woont bij zijn oma van moederskant. Moeder Consuelo werkt als verkoopster in een restaurant, vader Hermides werkt als bewaker. Hun inkomsten zijn niet voldoende om alle kosten van het hele gezin te betalen. Het komt regelmatig voor dat er niet genoeg geld is voor dagelijks voedsel. Om die reden en omdat buren hen wezen op het bestaan van Corjuconi besloten de ouders om Breyner aan te melden om hem een betere voeding en schoolondersteuning te garanderen.

Help jij Breyner Hermides en zijn gezin aan een hoopvolle toekomst? Adopteer Breyner Hermides dan als je pleegkind! Je draagt dan bij aan een gezonde ontwikkeling van Breyner en helpt hem zich te ontworstelen aan een leven in armoede. 

Breyner Hermides