Welkom bij Juconi

apr 28, 2016

Aardbeving in Ecuador


De aardbeving in Ecuador van afgelopen april heeft ook de stad Guayaquil getroffen, waar een van onze Juconi-tehuizen zich bevindt. Het tehuis heeft daarbij helaas ook schade opgelopen.

Categorie: Nieuws
Ingezonden door: sven

Ondanks de schade aan het gebouw zijn de kinderen en hun gezinnen er gelukkig allemaal nog goed van afgekomen. De omvang van de materiële schade moet nog vastgesteld worden, maar het is al wel duidelijk dat het herstel een fors gat in onze begroting zal slaan. We hopen daarom op wat extra steun van onze donateurs, zodat niet alleen het gezinsprogramma, maar ook het overige goede werk van de Juconi-medewerkers gecontinueerd kan worden.

Wil jij een bijdrage leveren om deze kinderen en hun gezinnen een betere toekomst te geven? Kijk op onze projectpagina naar de lopende projecten.

Aardbeving Ecuador Juconi

Bekijk het laatste nieuws van Juconi

nieuws

Is Medellín het nieuwe Silicon Valley van Latijns-Amerika?

Er is een opmars bezig in Colombia’s miljoenenstad Medellín. Tieners en jongeren met een interesse en talent voor techniek veranderen het beeld dat buitenlanders hebben van de stad. Waar Pablo Escobar met zijn jarenlange terrorisatie op de kaart heeft gezet als drugs- en moordhoofdstad van de wereld, wordt er tegenwoordig aangestuurd op wetenschap en technologie. Zozeer zelfs dat velen het inmiddels het Silicon Valley van Latijns-Amerika noemen.

aug 30, 2017
Categorie: Nieuws
Ingezonden door: sven

Een dag in het Corjuconi-tehuis in Colombia

Onze tehuizen vormen de basis van de door UNESCO Mexico erkende aanpak van Juconi. Allemaal zijn ze het middelpunt van de wijk waarin ze staan en komen de kinderen er samen. Om kind te zijn, te leren en zich te ontwikkelen voor een prachtige toekomst. Maar hoe ziet een gemiddelde dag in één van onze tehuizen er nu eigenlijk uit? Carlos nam ons mee! 

apr 12, 2017
Categorie: Nieuws
Ingezonden door: sven

Meer berichten bekijken? Klik hier